9 Ağustos 2016 Salı

MUTLU HATIRA

GÜZELİM MEMLEKETİMİN NADİDE ÇİÇEKLERİ





7 Ağustos 2016 Pazar

BAŞKA TÜRKİYE’MİZ YOK

15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe girişimi sonucu canım ülkem büyük bir badire atlattı.
Yüce Türk halkını tanımayan işbirlikçileri ve terör örgütün gerçekleştirmiş olduğu bu hain girişimi tüm Türk halkı ile aynı hassasiyeti gösteren yurt dışı Türklerde büyük
üzüntü yaşadı.
Dünyada tek varlığımız, incimiz güzelim Türkiye Cumhuriyeti'nin kılına zarar gelmesini istemeyiz.
Özellikle bize her daim ‘’Ağabey’’lik yapan, Türkiye Cumhuriyeti'nin, her daim bizi himaye eden yüce Türk halkının yanında olduğunu, derdini dert, kederini keder ve sevincini sevinç biliriz. 

ERDOĞAN’IN TALİMATI İLE SOKAKLARDAYIZ

Türkiye Cumhuriyeti'ni ve onun baş komutanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve tüm ülke yöneticileri için en derin saygı ve dualarımızla anmaktayız.
Ta uzaklarda, 3000 kilometre mesafede olmamıza rağmen kalbimizin en derin yakınlığında bir hissiyatla yaşayan Afganistan Türkmenleri olarak Şah ülkemiz güzelim incimiz
Türkiye’de olup bitenleri büyük bir üzüntü ile izledik.
Cennet ülkemiz incimiz Türkiye cumhuriyetine nasıl böyle bir şeyi reva görürüler anlamakta zorlandık.
Allah’tan diliyoruz ki kim cennet ülkemiz Türkiye’ye zerre kadar zarar vermek isterse kahrolsun.
Peygamber duası sinen nice sahabeler ve nice evliya dualarının sindiği bu güzelim vatan için canını feda eden nice şehitlerimize, tankın altına kendisini atarak canını siper eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, demokrasi gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

AFGANSİTAN, PAKİSTAN VE ARABİSTAN’DAKİ TÜRKMENLERDEN DUA

Afganistan’da yaşayan biz Türkmenler de Cumhurbaşkanımız, milletin baş komutanı Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile sokaklara çıkarak Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında olduğumuzu, acısını acımız, sevincini sevincimiz bilerek sokaklara döküldük.  Her daim Türkiye’nin yanında olduğumuzu gösterdik. 

Camilerde namazın ardından Türk halkı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve şehitlerimiz için dualar okundu.


Türkiye Cumhuriyeti için, kardeşimiz akrabamız Türk halkı için dualarımız yalnızca Afganistan’da değil, Pakistan’da ve Arabistan’da yaşayan Türkmenler olarak toplu halde Kuran-ı Kerim kıraat edilerek hatmi şerif çıkıldı, dualar okundu.


ACINIZ ACIMIZ

Acınız acımız, kederiniz kederimiz, sevinciniz sevincimiz.

Dünya’da Türkiye’den başka neyimiz var.
Allah Türkiye Cumhuriyeti'ne ve yüce Türk halkına zeval vermesin. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Allah uzun ömür versin. Seninle şahlanan, uyuyan Osmanlı'yı canlandıran ‘’Reyis, Usta’’ artık  çok oluyoruz.
Seni çekemeyen, senin önüne engel koymak isteyene Allah hiç bir zaman yol vermeyecektir.
Yolun açık olsun Reyis, Allah yar ve yardımcın olsun.
(Derleyen: Hacı Osman Mahdum)